معرفی مخزن مکعبی 500 لیتری تک لایه ( مخزن کتابی ) پلاستونیک
قیمت: |
افزودن به سبد خرید به همراه اتصالات مورد نیاز
کد محصول :
ظرفیت :500 لیتر
ابعاد : 142 سانتیمتر طول و 50 سانتیمتر عرض و 110 سانتیمتر ارتفاع ( ابعاد در نقشه به میلیمتر می باشند )
تولید کننده : Plastonic Co
ماده اولیه : پلی اتیلن 3840 دارای پروانه بهداشتی ساخت

مخزن مکعبی 500 لیتری تک لایه پلاستونیک:
دارای لایه محافظ در برابر اشعه UV آفتاب
گارانتی تعویض 5 ساله و 10 سال خدمات پس از فروش
دارای نشان ملی استاندارد ایران به شماره َ854633093
دارای پروانه بهداشتی از سازمان غذا و دارو به شماره 49/15470
امکان نصب کلیه اتصالات، شناور و شیر قبل از ارسال به مشتری در انبار کارخانه
امکان ارسال با کمترین هزینه ممکن به سراسر کشور از طریق دفاتر باربری
امکان ارسال رایگان درب آدرس مشتری در شهرهای تهران، کرج و ساری

نقشه فنی ابعاد مخزن 500 لیتری کتابی (مکعبی) تک لایه پلاستونیک
( ابعاد در نقشه بر حسب میلی متر می باشد )
امکان تولید انواع دو لایه ، فوم دار ، چهار لایه و پنج لایه به صورت سفارشی نیز وجود دارد. مخزن 500 لیتری مکعبی (کتابی) سه لایه پلاستونیک از جنس پلی اتیلن FOOD GRADE PE3840 MDPE می باشد. این مخزن مانند کلیه ی مخازن پلاستونیک از پلی اتیلن مورد تایید وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با شماره پروانه ساخت ۲۱/۱۶۱۲۴ صادره در تاریخ ۱۳۹۳/۰۶/۳۰ تولید می شود. به همین دلیل آب در مخازن پلاستونیک گوارایی خود را کاملا حفظ کرده هیچ گونه بو و طعمی به آن افزوده نمی شود . به دلیل خاصیت ضد خوردگی، امکان نگهداری طیفی وسیعی از مایعات با PH اسیدی و بازی در این مخزن وجود دارد. با این وجود لطفا برای اطمینان از سازگاری ماده شیمایی قبل از خرید با ما مشورت کنید.
انواع مخزن آب 500 لیتری موجود در مجموعه مخزن آب دات کام
نام محصول | طول(cm) | عرض/ قطر(cm) | ارتفاع(cm) |
مخزن 500 لیتری عمودی کوتاه | * | 85 | 119 |
مخزن 500 لیتری افقی | 135 | 79 | 86 |
مخزن 500 لیتری کتابی | 142 | 50 | 110 |
مخزن 500 لیتری زیرپله ای | 129 | 81 | 77 |
مخزن 500 لیتری قیفی | * | 74 | 161 |
اتصالات ورودی و خروجی ( فیتینگ ) و شناور :
به دلیل نیاز های متفاوت مشتریان گرامی کلیه مخازن بدون اتصالات ورودی و خروجی در سایت عرضه می گردند. لطفا در هنگام ثبت سفارش الکترونیکی فیتینگ با قطر داخلی مورد درخواست خود را به سبد کالا اضافه نمایید. به عنوان مثال قطر فیتینگ متعارف ورودی و خروجی و سرریز و شناور ( فلوتر ) برای یک مخزن 500 لیتری مکعبی (کتابی) سه لایه یک اینچ می باشد. بنابراین می بایست سه عدد فیتینگ 1 اینچ با نصب به سبد کالای خود اضافه فرمایید. به صورت پیشفرض اتصالات ورودی و خروجی یک طرف و بالا و پایین و سرریز طرف مقابل نصب می شوند. در صورتی که می خواهید ورودی و خروجی مقابل هم نصب شوند لطفا در توضیحات ثبت سفارش خود درج فرمایید. اتصالات خروجی مخازن آتشنشانی دو اینچ یا بیشتر می باشند.
نصب فیلتر برای پیش تصفیه آب ورودی به مخزن (حذف شن و ماسه و ذرات معلق) :
توصیه می شود در ورودی آب مخزن از فیلتر برای پیش تصفیه آب ورودی استفاده کنید. فیلترهای شن و ماسه قابل شستشو هستند و فقط می بایست فیلترهای PP را در دوره های زمانی ( مثلا 6 ماه ) با هزینه بسیار پایین تعویض کنید. این کار موجب عملکرد صحیح فلوتر (شناور ) ، عمر بیشتر پمپ ، ماشین لباسشویی ، ماشین ظرفشویی و شیرآلات گران قیمت ساختمان شما می گردد. فیلتر قابل شستشوی پلی استایرن موجب حذف شن و ماسه و فیلتر PP موجب حذف ذرات معلق بسیار ریز می گردد. به این ترتیب فضای داخلی مخزن همیشه بهداشتی و تمیز باقی خواهد ماند.
*ویژه تهران : در صورت نیاز به استادکار نصاب و لوله کش برای نصب مخزن آب و مخزن آتشنشانی خریداری شده با ما تماس بگیرید.
مخزن پلی اتیلن یا مخزن پلاستیکی زیرپله 500 لیتری سه لایه ضد جلبک و آنتی باکتریال
طول: 128cm | کد محصول: |
عرض: 88cm | ظرفیت: 500 لیتر |
ارتفاع: 95cm | قطر درب: |
مشخصات، ابعاد و قیمت مخزن پلاستیکی 750 لیتری سه لایه افقی پلاستونیک (PL)
طول: 155cm | کد محصول:7337 |
عرض: 90cm | ظرفیت: 750 لیتر |
ارتفاع: 98cm | قطر درب: 42cm - قطر دریچه:36cm |
نمایش نقشه فنی | نمایش ویدیو محصول ![]() |
مشخصات و ابعاد مخزن پلاستیکی 1000 لیتری مکعبی سه لایه پلاستونیک (مخزن مکعبی آسانرو) :
طول: 163cm | کد محصول:5350 |
عرض: 62cm | ظرفیت: 1000 لیتر |
ارتفاع: 140cm | قطر درب: 42cm قطر دریچه:36cm |
نمایش نقشه فنی | نمایش ویدیو محصول ![]() |
لوازم جانبی مخزن 500 لیتری مکعبی
این فیتینگ مناسب برای نصب بر روی انواع مخزن پلاستیکی برای ذخیره مایعات غیر خورنده مانند آب آشامیدنی. این اتصالات در هنگام خرید مخزن بنابر درخواست مشتریان گرامی بر روی آنها نصب می گردد. رزوه توپیچ این فیتینگ برنجی 1 اینچ (لوله سه) بوده و همچنین در سطح خارجی نیز دارای رزوه بوده و قطر روپیچ آن یک و یک چهارم اینچ (لوله چهار) است . امکان ثبت سفارش فیتینگ ها در کنار مخزن و یا وان ها وجود دارد. برای اینکار کافی است به صفحه محصول مرتبط رفته و اقدام به انتخاب فیتینگ ها با توجه به سایز مد نظر خود نمایید.
این فلوتر یا شناور مناسب برای نصب بر روی انواع مخزن و منبع برای ذخیره مایعات غیر خورنده مانند آب آشامیدنی است. این اتصالات در هنگام خرید مخزن بنابر درخواست مشتریان گرامی بر روی آنها نصب می گردد. رزوه روپیچ اتصال برنجی این شناور یا فلوتر 1 اینچ است.امکان ثبت سفارش فیتینگ ها در کنار مخزن و یا وان ها وجود دارد. برای اینکار کافی است به صفحه محصول مرتبط رفته و اقدام به انتخاب فیتینگ ها با توجه به سایز مد نظر خود نمایید.
فیلتر پلی استر + هوزینگ 10 اینچی ضد جلبک + شیر تخلیه یک چهارم اینچ
هوزینگ 2 مرحله ای اسلیم با ورودی 3/4 اینچ با ارتفاع 10 اینچ+مدیا پلی استر (حذف شن و ماسه) +مدیا PP یک تا پنج میکرون (حذف زنگ آهن و ...)